Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Giv en navneplakat og et flot kort til barnets første fødselsdag

Barnets første fødselsdag skal fejres med manér, og det kræver, at du vælger den helt rigtige gave. Her kan du eksempelvis vælge en navneplakat ledsaget af et fødselsdagskort, hvor du skriver en hilsen til fødselaren. Find inspiration her.

Derfor skal du give barnet en navneplakat

Det kan være svært at vælge den helt rigtige gave til barnets første fødselsdag. Ikke desto mindre er det vigtigt, at barnet får en god gave, som passer perfekt til ham eller hende. Hvis du er på bar bund, kan en navneplakat være redningen. Du kan få navneplakater med barnets navn ledsaget af et sødt motiv.

En navneplakat er på én og samme tid en personlig og betænksom gave, som kan holde for evigt, hvis der bliver passet ordentligt på den. Du kan blandt andet købe navneplakater her, hvis du mangler inspiration. Her kan du vælge mellem forskellige farver og størrelser, så du får et design, der passer perfekt til fødselaren.

Husk en ramme til navneplakaten

En plakat er ofte ikke den dyreste gave, du kan forære, medmindre du vælger at forære fødselaren et decideret litografi. Det betyder dog ikke, at navneplakaten er en dårlig gave på nogen måde. Dog er det en god idé også at forære en ramme, så plakaten er klar til at blive hængt op på væggen.

Derfor er det en god idé at vælge en navneplakat med standardmål, så de fleste rammer passer til den. Det gør det samtidig en smule billigere, når du skal finde en ramme til plakaten. De fleste steder, som sælger navneplakater, tilbyder også, at du kan købe en ramme med, hvis du vil spare penge.

Skriv et personligt fødselsdagskort

Når du forærer en gave til en person, som du holder af, så er det vigtigt, at du også skriver et fødselsdagskort. Det gælder derfor også, når der er tale om en fødselar, der skal fejre sin første fødselsdag. Her kan du med fordel investere i et fødselsdagskort, hvor du kan skrive en hilsen til barnet og ønske tillykke.

Du kan enten vælge at lave fødselsdagskortet selv, eller du kan købe ét, som allerede er trykt. Hvis du køber et kort, kan du vælge mellem mange forskellige motiver, men vigtigst af alt er det, at du vælger ét, som er personligt. Når det er sagt, så er det ikke kortet, der er det vigtigste, men det, der står på kortet.

Du bør derfor bruge tid på at formulere en ordentlig fødselsdagshilsen til barnet – også selvom han eller hun endnu ikke har helt styr på det med at tale. Om ikke andet, så bliver forældrene glade for en hilsen, som de kan gemme, indtil barnet bliver stor nok til at forstå, hvad der står på kortet.